YB+ v2 MultiFrame Crypto Bot Stratejim [Eski]

Başlatan SeddarCrypto, 16 Şubat 2023, 01:17:21

« önceki - sonraki »

SeddarCrypto

Merhaba Arkadaşlar,

Alper üstadın botunu çeşitli zaman dilimlerinde denemelerde bulunsamda son versiyon ile 1dk.lık grafikte etkin bi şekilde kullanıyorum, hatta yaklaşık 1 aydır manuel işlem açmıyorum.Bu sayede kendimi biraz daha analiz ve kaynak incelemeye verebilme imkanım oluyor.

Öncelikle botu çalıştıracağım koinleri binance'ın kendi sayfasından hacim sıralaması yapıp en hacimlileri simülasyonda değerlendiriyorum, simülasyon başlangıç zamanını bunun için 4s de Btc nin sert bir hareket sonrasını ya da haftabaşını baz alıyorum. Daha sonra tek tek koinlerin kar hedefi ile oynayarak en karlı en az zarar gördüğü oranı belirliyorum. Genelde % 0,2 ile 0,8 arası bir oran çıkıyor. Bu noktadan sonra iki seçeneğim var ya toplam koinlerin kar hedef ortalamasını alıyorum ya da (biraz uğraştırıcı) her koine alarm kurarken en verimli oranı yazıp alarm kuruyorum.

Koin Seçimi

250 dolar kasa ile 15 günlük performans aşağıdaki gibi (Aylık görünüm olduğu için 15 sonrası düz çizgi);

Finandy Rapor

Bu da Binancedan alınan performans grafiği ;

Açıklama

Görüldüğü gibi günlük ortalama 5,9 dolar gibi bir gelir oluyor.Bu arada 16 alarm kuruyorum ve 5 işlem izni veriyorum. Cross margin'de hedge modu açık olarak kullanıyorum.
Ayrıca 2 günde bir alarm kurulu olan koinlerin hacimlerini kontrol ediyorum 100 milyon dolar altına düşende alarmı kapatıyorum, genel kontrolde eğer performansı daha iyi koinler varsa alarmları güncelliyorum.
Aşağıdaki excel de koin başı performansları görebilirsiniz renkli olanlar ise kurtarma modunda kapananlar, 2 gün içinde kapanmayan pozları kurtarma modunda 1s grafikte alarm kurarak bota kapattırıyorum genelde aynı gün içinde kapandı 1 poz hariç(1,5 gün sürdü)Genelde maks. 2 ekleme ile kapanıyor.

Kazanç Raporu

Üst Periyot Ayarları:
Toplama Boşaltma Zamanı Şartlarını Uygula: aktif
BTC Grafiğine göre olsun: aktif
Mevcut Grafiğe göre olsun: aktif
RSI Uzunluğu: 14
Kaynak: Kapanış
Ortalama Uzunluğu: 14
Time Frame Seçimi: 2h
Alış Satış Baskınlığı:
Baskınlık Oranı: 50
EMA Uzunluğu: 5
Bot Ayarları:
Emir Tipi Seçimi: Float
Long işlem açılsın mı?: aktif
Short işlem açılsın mı?: aktif
Kar Alma ve Başlangıca Stop Taşıma Olsun mu?: aktif
Sonraki Kar Almalarda Stop Taşıma Olsun mu?: pasif
Alış Miktarı: 20$
Eklenecek Miktarın Yüzdesi: 300
Ekleme Yüzdesi Azaltma Eşiği: 650
Azaltılmış Eklenecek Miktarın Yüzdesi: 50
Maximum Ekleme Miktarı: 1100$
Benzer Fiyat Engelleme Yüzdesi: 2,5
Benzer Fiyat Engelleme Katsayısı: 2
TP Sayısı: 1
TP1 Hedef Yüzdesi: 0.21
TP1 de Satılacak Miktar Yüzdesi: 100
TP2 Hedef Yüzdesi: 0
TP2 de Satılacak Miktar Yüzdesi: 0
TP3 Hedef Yüzdesi: 0
TP3 de Satılacak Miktar Yüzdesi: 0
TP4 Hedef Yüzdesi: 0
TP4 de Satılacak Miktar Yüzdesi: 0
TP5 Hedef Yüzdesi: 0
TP5 de Satılacak Miktar Yüzdesi: 0
TP6 Hedef Yüzdesi: 0
Stop Yüzdesi: 0
Açık Zarar Stop Miktarı: 0
Komisyon Yüzdesi: 0.11

CryptoCoderr

Emek verilmiş ve kar orani arttırılmış bir çalışma olmuş eline sağlık hocam tebrik ederim 💪💪💪
Daha iyisi için sürekli çalışıyoruz ...

Destek Olmak için Tıklayın

pullutepe

Seddar hocam peki kaldıracı kaç yapıyorsun?  Ve alper hocam izolede kullanmak ne kadar doğru olur?

CryptoCoderr

Alıntı yapılan: pullutepe - 20 Şubat 2023, 13:11:58
Seddar hocam peki kaldıracı kaç yapıyorsun?  Ve alper hocam izolede kullanmak ne kadar doğru olur?

Eklemeli sistem kullanıldığı için kaldıraca çok dikkat etmek lazım ekleme yapamadan marginin bitmesi ile liq olunabilir o yüzden izole biraz sıkıntı olacaktır bu nedenle acık zarar stop'unu tavsiye ederim kaldıraç derdi ile uğrasmadan önceden belirleyeceğiniz zarar miktarında (yüzde değil zarar miktarı burası önemli) işlemden çıkabilirsiniz.
Daha iyisi için sürekli çalışıyoruz ...

Destek Olmak için Tıklayın

pullutepe