YB+ v2 MultiFrame Crypto Bot - Stoplu Al Sat Stratejisi 6X

Başlatan CryptoCoderr, 01 Mart 2023, 23:59:07

« önceki - sonraki »

CryptoCoderr

YB+ v2 MultiFrame Crypto Bot Stoplu Al Sat Stratejisi ile son 1 yılda herkes en az %70 içerdeyken siz 6X yapabilirdiniz. Sistemi simülatör yardımı ile 40 paritede tek tek denedim tüm kazançları not ederek ortalama kazancı hesapladım bu sayede 1 paritenin yaklaşık olarak ne verdiği aşağıdaki resimde gösterilmektedir. Dikkatimi çeken ise çok hantal olan coinlerin kazançlarının tatmin edici olmaması bu tarz coinler tercih edilmezse kazanç daha fazla olabilir objektif olabilmek için ben coin seçimi yapmadım listemdeki 40 coini direk inceledim.

Stratejide başlangıca stop taşıma kullanılmıştır, 1. hedef çok yakın tutuldu bu sayede stop hemen başlangıca taşınabilecek ve stop zararları engellenmeye çalışılacak devam eden pozlardan yüksek kar alabilmek için elimizdeki malı daha büyük hedeflerde satmaya çalıştım çok fazla düşük karlı satış olabilir ancak ilerleyen pozlar güzel kazanç bırakıyor ve riskimiz düşük oluyor. Stratejide stop kullanıldığı için stop başına kaybedilecek rakam 20$ olacaktır liq olma derdi bulunmamaktadır. Kasanız büyüdükçe çalışan pair sayısını zamanla arttırabilirsiniz buda kar topu gibi giderek daha çok kazanmanızı sağlayacaktır.

İncelediğim 40 pairin tamamında 20x kullanılarak işlem açabilmek için 2000$ sermaye gerekir ilk işlemde stop olabileceğimizi hatta birkaç defa üstü üste stop olabileceğimizi de düşünerek 6000$ gibi bir para sistemin devamını garantilemek için olması gerekir, 1 yılın sonunda kazandığımız kaybettiğimiz hesaplandığında net 30000$ kazanç elde ediyoruz içeride birde anaparamız var 6000$ totalde 6X yapmış oluyoruz. Giriş bakiyesi ile oynayarak gerekli kasa miktarını arttırıp azaltabilirsiniz oranlandığı zaman strateji yine aynı kazancı verecektir.

Hemen bu noktada sizi uyarmak isterim YB+ v2 MultiFrame'in simülatör sonuçları birebir sonuç vermektedir ancak bu stratejiyi 1 yıl boyunca denemek zaman istediği için henüz vaktim olmadı stratejiyi kullanmak isterseniz 1 2 pair ile başlayın başarısını test edip onaylayın ve beğenirseniz pair sayısını yavaş yavaş arttırabilirsiniz.

YB+ v2 MultiFrame Crypto Bot - Stoplu Al Sat Stratejisi 5X

Alarmlar 30dk lık Grafikte Kurulacaktır.
Üst Periyot Ayarları:
Toplama Boşaltma Zamanı Şartlarını Uygula: pasif
BTC Grafiğine göre olsun: pasif
Mevcut Grafiğe göre olsun: pasif
RSI Uzunluğu: 14
Kaynak: Kapanış
Ortalama Uzunluğu: 14
Time Frame Seçimi: 4h
Alış Satış Baskınlığı:
Baskınlık Oranı: 50
EMA Uzunluğu: 15
Bot Ayarları:
Emir Tipi Seçimi: Float
Long işlem açılsın mı?: aktif
Short işlem açılsın mı?: aktif
Kar Alma ve Başlangıca Stop Taşıma Olsun mu?: aktif
Sonraki Kar Almalarda Stop Taşıma Olsun mu?: pasif
Alış Miktarı: 1000$
Eklenecek Miktarın Yüzdesi: 0
Ekleme Yüzdesi Azaltma Eşiği: 0
Azaltılmış Eklenecek Miktarın Yüzdesi: 0
Maximum Ekleme Miktarı: 1001$
Benzer Fiyat Engelleme Yüzdesi: 0
Benzer Fiyat Engelleme Katsayısı: 1
TP Sayısı: 4
TP1 Hedef Yüzdesi: 0.50
TP1 de Satılacak Miktar Yüzdesi: 10
TP2 Hedef Yüzdesi: 3
TP2 de Satılacak Miktar Yüzdesi: 10
TP3 Hedef Yüzdesi: 5
TP3 de Satılacak Miktar Yüzdesi: 40
TP4 Hedef Yüzdesi: 10
TP4 de Satılacak Miktar Yüzdesi: 40
TP5 Hedef Yüzdesi: 0
TP5 de Satılacak Miktar Yüzdesi: 0
TP6 Hedef Yüzdesi: 0
Stop Yüzdesi: 2
Açık Zarar Stop Miktarı: 0
Komisyon Yüzdesi: 0.11
Daha iyisi için sürekli çalışıyoruz ...

Destek Olmak için Tıklayın

SeddarCrypto

YAVUZ SELİM

Eline emeğine sağlık sayende inşallah borsalara para kaptırmaktan kurtulacağız.

ismail nart

Eline emeğine sağlık şu an 1 dakikalık stratejide ilerlesem de ilerde bunu da mutlaka kullanacağım.