Sıkışma Tradingview Eklentisi

Başlatan CryptoCoderr, 16 Mart 2022, 15:10:46

« önceki - sonraki »

CryptoCoderr

Sıkışma Eklentisi

Eklenti Linki: https://tr.tradingview.com/script/9Q7uEFUr/

Patlama zamanı yaklaşmış ürünleri bulmak için geliştirildi ancak her paylama yukarı yönlü olmamaktadır aşağıya da patlayabilir. Analiz yaparak almaya karar verdiğiniz ürünlerin patlama zamanı yaklaşmış mı? Diye teyit amaçlı kullanın.

Eklenti sadece 4 saatlik grafikte kullanılmalıdır (Daha küçük zamanlarda da kullanılabilir ancak fake ihtimali artabilir hacim özelliği ile destekledim faydalı olabilir). Tüm ince ayarlamalar 4 saatlik grafiğe göre yapıldı.

Extra Açıklama: Daha önce paylaştığım eklentilerde hacimsiz mumların grafikler üzerinde nasıl işaretlendiğini biliyorsunuz, bu mumların bazı anlamları var ve akümülasyon dönemlerinde sıklıkla görülür akümülasyon dönemlerinden sonra güzel paraya sahip olan kişiler parça parça ürün toplamaya başlar. Bu işlem smart money (akıllı para) olarak bilinir en büyük karı bu insanlar yapar ama vade süreleri uzundur. Bu eklenti burada devreye giriyor akümülasyon dönemi içindeki bekleyişi azaltarak kısa zamanda büyük karlar elde etmenin önünü açıyor. İşaretli bölgeler balinaların alıma başladığı yerleri işaretlemektedir olağan dışı hareketleri tespit eder.

• Alarm özelliği eklendi üründe sıkışma olur olmaz bilginiz olsun.
  • BTC durumunu takip için panoya fiyat ve yüzde eklendi.
  • Alarmlar seçilebilir hale getirildi.
  • Yeni mum açılışında gelen hatalı bildirim için bir düzenleme getirildi. (Daha sonra hassasiyet ayarı getirilebilir)
  • Yön tahmini için geliştirmeler yapıldı.
  • Alarm durumları arttırıldı.

Eklentiyi Tradingview'e Ekleme ve Alarm Kurma
Daha iyisi için sürekli çalışıyoruz ...

Destek Olmak için Tıklayın

#genesis trader#

Hocam ellerinize sağlık, hepsi harika indikatörler. Merak ettiğim hacim azalması, sıkışma vb alarmları telegrama da mesaj gelmesi için ayarlayabilir miyiz? Ben TV de denedim ama bilgi istediğim gibi gelmedi

CryptoCoderr

Telegram kanalına vermek için biraz ayarlama yapmam lazım ve çok fazla bildirim gelmesi gibi bir sıkıntıda var takip edilmesi gereken çok parite var açıkçası nasıl yapacağımı bende kestiremiyorum  ;D fazla sinyal can sıkıcı olabiliyor.
Daha iyisi için sürekli çalışıyoruz ...

Destek Olmak için Tıklayın