ÜCRETSİZ VERİLERLE 21 MART DURUM ANALİZİ

Başlatan SeddarCrypto, 21 Mart 2022, 17:17:47

« önceki - sonraki »

SeddarCrypto

1+ YIL HODL DALGA YÜZDESİ

Merhaba dostlar,

Öncelikle Zincirüstü veriler tek başına kesinlikle alım satım sinyali olarak değerlendirilmemelidir, bu verilerle teknik ve temel analizi birleştirmelsiniz, ne kadar çok birbirini teyit eden veri elde ederseniz, pozisyonlarınız o kadar güçlü olur. Burada meşhur tüccar mantığını da hatırlatayım aslında alırken kazanmalıyız, bu da ancak doğru ve uygun yerden alım yapmaktır. Ve bizi rahatsız etmeyecek bir zarar oranı da belirleyerek işlem açmalıyız.

1 Yıl ve üzeri HODL edenlerin oranında bu haftada bir değişiklik yok, olumlu senaryo beklentimiz aynı %64 seviyesinin direnç olarak çalışmasıdır.

Aktif Adres Duyarlılığı

Aktif adres duyarlılığınızda geçen haftaki görüntü alttaki standart sapmadan yukarı yönlü hareket gelmiş yani adres sayısının artışıyla doğru orantılı olarak fiyat yukarı yönlü hareket etmiş 37k lardan 41k seviyelerine gelmiş.

MVRV-Z Score

Market Değeri gerçekleşmiş değer z skoruna baktığımızda tekrar 1 seviyesinin üzerine çıktık, bu seviyenin korunması ile yükseliş trendinden konuşmaya başlayabiliriz.

RHODL Ratio

RHODL oranı ise ne yazık ki 2k seviyesinin altında ve can sıkıcı bir durum uzun vadeli HODL  oranı yükselmedikçe gerçek bir boğadan bahsetmemiz imkansız.

RUPL

Gerçekleşmemiş kar zarar oranına baktığımızda geçen hafta iptal olan yükselen üçgen formasyonu yeni bir yükselen trend ile oluşturdum. bu seviyeler umut verici olsa  da tekrar yükseleni teste gelebilir.

RESERVE RISK

Bu haftada uzun vadeli yatırımcılar için önemli olan rezerv risk oranımız BTCye güvenin yüksek olduğu bölgede, bu bölge kasa ve risk yönetiminize göre parçalı alım yapılabilecek seviyelerdir, bu bölgede ne kadar oyalanacağını bilmediğimiz için stratejimizi orta ve uzun vadeli yapmalıyız.

Burada bahsettiğimiz grafiklerin videolu anlatımları için Ücretsiz Veri Siteleri ziyaret edebilirsiniz.

CryptoCoderr

Eline sağlık Seddar Hocam veriler geçiş döneminde olduğumuzu hissettirdi bana bakalım ilerleyen zamanda yükselişi kesinleştiren veriler gelecek mi?
Daha iyisi için sürekli çalışıyoruz ...

Destek Olmak için Tıklayın