Long Short Baskınlık Eklentisi

Başlatan CryptoCoderr, 24 Mart 2022, 17:40:54

« önceki - sonraki »

CryptoCoderr

Long Short Baskınlık eklentisi

Eklenti Linki: https://tr.tradingview.com/script/plf3s6Kk/

Alış satış hacimleri ve mum yapılarını detaylıca inceleyen Long Short Baskınlık eklentisi alış ve satış işlemleriniz için doğru yeri bulmanıza ve doğru işlemde daha fazla kalmanıza yardımcı olması amacıyla yapılmıştır.

• Eklenti işleme giriş ve çıkış yerlerini gösterdiği gibi trendleri de göstermektedir, doğru işlemden erken çıkmanıza engel olacağını düşünüyorum.
  • Renklerin sık değiştiği zamanlarda piyasa yönü çok kararsız demektir bu zamanlarda yakın takip çok önemlidir.
  • Başarılı ilerlemiş işlemlerinizde girişin hemen dibine stop koymayı ihmal etmemenizi öneririm.
  • İyi olduğunu düşündüğüm ayarları varsayılan olarak ayarladım isteyen değiştirebilir.
  • Sağ üstte yazan rakam son bardaki alış ve satış işlemlerinin yüzdesel olarak oranıdır.
  • Eklentiye alarm kurulabilmektedir, mum kapanışı ile sinyal verecektir.
  • Turuncu Mum: Long yönlü işlem sinyalidir.
  • Siyah Mum: Baskın yönün olmadığı zamandır risk almak istenmiyorsa çıkılması gereken yerdir.
  • Mor Mum: Short yönlü işlem sinyalidir.
Uyarı: Eklentiyi kullanırken arz talep bölgelerini çizerek desteklemeniz faydalı olacaktır. Resimde görebileceğiniz üzere sinyallerin güvenilirliğini arttırmaktadır.

Eklentiyi Tradingview'e Ekleme ve Alarm Kurma
Daha iyisi için sürekli çalışıyoruz ...

Destek Olmak için Tıklayın

SeddarCrypto

pullutepe

çok güzel olmuş. çok teşekkürler. süper hacim indikatörünle keşfettim sizi iyi ki keşfetmişim.

CryptoCoderr

Alıntı yapılan: pullutepe - 03 Nisan 2022, 15:39:39
çok güzel olmuş. çok teşekkürler. süper hacim indikatörünle keşfettim sizi iyi ki keşfetmişim.
Mutlu oldum :) güzel sözlerin için teşekkürler

Alıntı yapılan: SeddarCrypto - 28 Mart 2022, 18:42:55
eline sağlık üstad
Eyvallah kanka
Yeni güncellemler yapıyorum yavaş yavaş işim bittiğinde konuyu güncelleyeceğim.
Daha iyisi için sürekli çalışıyoruz ...

Destek Olmak için Tıklayın