YB+ v2 MultiFrame Crypto Bot Scalp Stratejisi ve Kazanç Raporu [Eski]

Başlatan CryptoCoderr, 14 Şubat 2023, 10:04:34

« önceki - sonraki »

CryptoCoderr

YB+ v2 MultiFrame Crypto Botu için hazırladığım Scalp Stratejisini aktif olarak kullanıyorum simülasyon sonuçlarının(teorik) yanında uygulama sonuçları da(deneysel) birebir gerçekleşerek başarılı sonuç vermiştir.
Burada uyguladığım stratreji ufak karlı işlemler ile hızlı TP alıp yüksek bakiye ile işlemde uzun süre beklememektir, kar alma seviyesi küçük olabilir ancak işlemler bot tarafından otomatik gerçekleştiği için bizim için yorucu olmamaktadır. Sürekli çalışan bir sistem olacağı için piyasada oluşabilecek sert hareketler düşünülmüştür. Olası bir sert harekette ters harekete yakalanan işlem miktarının küçük olması eklemeler ile ortalamanın kolay ve hızlı taşınabilmesini sağlamaktadır. YB+ v2 MultiFrame Crypto Botunun işleme giriş yöntemi sayesinde fiyat yükselirken yada düşerken hareketin ortasından işleme girilmez sert hareketler bizim için çok iyidir ancak yavaş hareketlerde botu içeri alarak terse hareketler olabilir(fake yükseliş yada düşüşler ile) bu tarz durumlarda riski azaltmak ve kasayı daha kolay yönetebilmek için çalışan parite sayısını azaltıyorum. Çalışan parite sayısını azaltmak için çok basit bir çözüm var: finandy de izin verilen açık işlem sınırı özelliği sayesinde bot alarmları 30 coinde kurulu olsa bile sadece 5 yada 10 tanesinde çalışması için bu sınırı kullanıyoruz. Riskli gördüğümüz zamanlar işlem sınırını düşürüyor riskin olmadığını düşündüğümüzde sınırı yükseltiyoruz. Örneğin beklenmedik bir düşüş hareketi başladı hemen bu sınırı ufaltıyoruz bot elindeki fazla işlemleri kapattıktan sonra yenilerini açmıyor elindeki işlemleri kapatarak sınır sayısına kadar düşürüyor bu sayede kasa yönetimi yapmak çok kolaylaşıyor. Çok büyük kasanız varsa bu sınırla uğraşmanıza gerek yok tabi ben anlatımı herkesi düşünerek yapıyorum.

Uyguladığım strateji coin başına yaklaşık günlük 1.5$ getiri sağlamaktadır ve bu kazanç düzenli olarak ilerlemektedir. Paylaştığım kazanç grafiklerini inceleyebilirsiniz. (Giriş Miktarı arttırılarak kazanç arttırılabilir stratejiyi örnek olarak düşünebilirsiniz kasanıza göre uygun değişiklikler yapılabilir.)

Örneğin kazanılmak istenen günlük rakam 10$ olsun o zaman 7 paritenin aynı anda çalışması yeterli olacaktır işlem sınırını 7 yapıp bırakıyoruz. Botun çalıştığı alarm sayısı 7 den fazla olabilir işlem kapattıkça uygun duruma gelen diğer paritelerden işleme girilecektir bu özellik işlem sınırınızın boş beklememesini de sağlar kazancınızı arttırır.

YB+ v2 MultiFrame Crypto Bot Scalp Strateji Raporu

Binance den aldığım Pnl raporuna göre aylık kazancım kasamın %7 sini geçiyor bu rakamı işlem sınırını yada giriş bakiyesini arttırarak kolaylıkla arttırabilirim ancak ben yatırım gözüyle bakıyorum ve bu yüzden riske girmiyorum rahat kazanmak benim için önemli. Yani bu bot ne kazandırır sorusunun cevabı size bağlı ne kadar riske girmek istersiniz? Unutmayın bedava peynir fare kapanında yüksek risk aldığınızda sizde kaybedenler kulübüne katılacaksınız oluşturduğunuz stratejilerdeki kazanç miktarı girdiğiniz risk ile doğru orantılıdır kimse kimseye bedava para vermez.

Üst Periyot Ayarları:
Toplama Boşaltma Zamanı Şartlarını Uygula: aktif
BTC Grafiğine göre olsun: aktif
Mevcut Grafiğe göre olsun: aktif
RSI Uzunluğu: 14
Kaynak: Kapanış
Ortalama Uzunluğu: 14
Time Frame Seçimi: 2h
Alış Satış Baskınlığı:
Baskınlık Oranı: 50
EMA Uzunluğu: 5
Bot Ayarları:
Emir Tipi Seçimi: Float
Long işlem açılsın mı?: aktif
Short işlem açılsın mı?: aktif
Kar Alma ve Başlangıca Stop Taşıma Olsun mu?: aktif
Sonraki Kar Almalarda Stop Taşıma Olsun mu?: pasif
Alış Miktarı: 50$
Eklenecek Miktarın Yüzdesi: 300
Ekleme Yüzdesi Azaltma Eşiği: 800
Azaltılmış Eklenecek Miktarın Yüzdesi: 50
Maximum Ekleme Miktarı: 2700$
Benzer Fiyat Engelleme Yüzdesi: 3
Benzer Fiyat Engelleme Katsayısı: 2
TP Sayısı: 1
TP1 Hedef Yüzdesi: 0.25
TP1 de Satılacak Miktar Yüzdesi: 100
TP2 Hedef Yüzdesi: 0
TP2 de Satılacak Miktar Yüzdesi: 0
TP3 Hedef Yüzdesi: 0
TP3 de Satılacak Miktar Yüzdesi: 0
TP4 Hedef Yüzdesi: 0
TP4 de Satılacak Miktar Yüzdesi: 0
TP5 Hedef Yüzdesi: 0
TP5 de Satılacak Miktar Yüzdesi: 0
TP6 Hedef Yüzdesi: 0
Stop Yüzdesi: 0
Açık Zarar Stop Miktarı: 0
Komisyon Yüzdesi: 0.11

Hemen aşağıda ekler bölümünde Aylık Kazanç Raporları bulunmaktadır üzerine tıklayarak indirebilirsiniz. Bu stratejiyi kullandığım sürece raporlarını her ay düzenli olarak ekleyeceğim. Deneme amacıyla küçük işlemler ile başladım kazancı yavaş yavaş arttırıyorum riske ne kadar girdiğimi görerek ilerliyorum.
Daha iyisi için sürekli çalışıyoruz ...

Destek Olmak için Tıklayın

SeddarCrypto

Emeğine sağlık üstad bende aktif olarak kullanıyorum, farklı ayarlarla olsa da stabil bir getiri söz konusu

CryptoCoderr

Alıntı yapılan: SeddarCrypto - 14 Şubat 2023, 11:51:07
Emeğine sağlık üstad bende aktif olarak kullanıyorum, farklı ayarlarla olsa da stabil bir getiri söz konusu

Sende ayarlarını paylaşabilirsin Seddar hocam kendi stratejisini oluşturmak isteyen arkadaşlara yol gösterici olur. Oluşturduğumuz stratejilerin tamamını paylaşabiliriz ancak deneysel olarak test edilmiş stratejiler daha kıymetli bu bölümde henüz denemediğim ama teorik olarak tüm hesaplamalarını yaptığım stratejileri de paylaşacağım hesaplar ile birlikte, fırsat buldukça denediklerimi ayrıca belirteceğim scalp yöntemleri hemen kazanç verdiği için deneysel olarak paylaşması kolay, orta uzun vadeli olanları denemek uzun sürdüğü için onları paylaşmak biraz daha zor olacak haliyle 😁
Daha iyisi için sürekli çalışıyoruz ...

Destek Olmak için Tıklayın