YBTrend Sinyal Kalitesi Hakkında

Başlatan CryptoCoderr, 22 Temmuz 2023, 23:17:39

« önceki - sonraki »

YBTrend sinyallerinin kalitesi hakkında ne düşünüyorsunuz?

Sinyal kalitesi güzel başarılı sinyaller geliyor
5 (71.4%)
Sinyal kalitesi düşük çok başarılı sinyaller gelmiyor
2 (28.6%)
Sinyal kalitesi çok kötü sürekli başarısız sinyaller geliyor
0 (0%)

Toplam Oy Verenler: 7

CryptoCoderr

Merhaba arkadaşlar küçük bir anket ile sinyal kalitesi hakkında geribildirim toplamak istiyorum.

Sinyal kalitesi alarm kurulan timeframe ile alakalı olarak çok değişken olabiliyor kullandığınız filtreler ile alakalı olarak ta değişebiliyor. Başarılı alarmlar kurabilmek için sistemi ve piyasa şartlarını tanımak ve buna uygun alarm kurmak gerekiyor.

Peki sizce sinyallerin kalitesi nasıl? Her türlü filtreyi denediniz mi?

Benim yapabileceğim eksik olan bişey varsa mesaj yazarak belirtebilirsiniz.
Daha iyisi için sürekli çalışıyoruz ...

Destek Olmak için Tıklayın

CryptoCoderr

Anket sonuçlarına göre %33 lük bir kısımda sinyallerin çokta başarılı olmadığı sonucu çıkmış, trend yönünde gelen sinyallerin başarılı olabilmesi için belirgin bir trendin olması gerektiğini unutmamalıyız YBTrend sayfasındaki trend puanı aslında bu işe yarıyor belirgin bir trendin olup olmadığını bu şekilde anlayabiliyoruz.

Örneğin bir süredir Bist ve Amerikan borsalarında belirgin bir trend var ve girdiğimiz her sinyal başarılı oluyor nadiren de olsa ufak zararlar gördüm, crypto nun trend puanı ise sürekli arada dolaşıyor ve zaman zaman 6 üzerine çıksa da kalıcılık sağlayamıyor hemen geri düşüyor bu şartlarda trend yönlü sinyaller yerine uç noktalardan ters işlemler daha başarılı olur sistemi doğru kullanmak için bunları bilmeli ve uygulamalıyız.

Geribildirimler için herkese teşekkür ediyorum elinize sağlık.
Daha iyisi için sürekli çalışıyoruz ...

Destek Olmak için Tıklayın

SeddarCrypto

emeğine sağlık üstad sistemi tanıdıkça ve kullandıkça daha başarılı olabileceğimizi düşünüyorum